کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

پیام تسلیت حزب الله و هیأت علمای بیروت در پی رحلت آیت الله صافی گلپایگانی

جنبش حزب‌الله و هیأت علمای بیروت در پیامی درگذشت آیت‌الله گلپایگانی را تسلیت گفتند و تصریح کردند، وی همواره یاری‌کننده انقلاب اسلامی ایران بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 02
کد خبر: ۱۲۰۴۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، حزب‌الله لبنان در پیام تسلیت خود در پی درگذشت آیت‌الله لطف‌الله صافی گلپایگانی اعلام کرد، جهان اسلام و حوزه‌های علمیه یک عالم و فقیه توانا را از دست داد.

بر اساس گزارش «العهد»، در این پیام آمده، آیت‌الله گلپایگانی در عمر بابرکت خود دستاورد‌های علمی بزرگی از جمله تألیفات فقهی، دینی و فکری داشته و علاوه بر آن در تعلیم و تربیت بسیاری از علما نقش داشته است. همانگونه که مشارکت ایشان از ابتدای انقلاب اسلامی ایران مشارکتی فعال و موثر از خلال فعالیت در مجلس خبرگان و شورای نگهبان بوده است.

در پایان این بیانیه ارتحال آیت‌الله صافی به امام زمان (عج)، مراجع عظام، امام خامنه‌ای (دام ظله)، خانواده آیت‌الله صافی و تمام حوزه‌های علمیه تسلیت گفته شده است.

هیأت علمای بیروت

«هیأت علمای بیروت» نیز در پیام تسلیت خود، آیت‌الله صافی را از ستون‌های حوزه علمیه در قم خواند و افزود، وی عمر خود را برای خدمت به دین و علم صرف کرد.

در ادامه این پیام تسلیت آمده، مرحوم صافی از علمای بزرگ و استادی بود که جمع کثیری از اهل علم به دست ایشان تربیت شدند همانگونه که همواره یاری‌کننده انقلاب اسلامی ایران بود و با حرف و مواضع خود در برابر حکومت شاه ایستاد.

آیت‌الله‌العظمی لطف الله صافی گلپایگانی سه‎شنبه (دیروز/دوازدهم بهمن) در بیمارستانی در قم درگذشت. این مرجع عالیقدر سال‌ها به تدریس و تحقیق در حوزه مقدسه قم اشتغال داشت و تربیت صد‌ها محقق و تالیف ده‌ها اثر فاخر علمی از ثمرات عمر پربرکت وی است.

عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی و عضویت در شورای نگهبان و دبیری آن با حکم حضرت امام خمینی (ره)، از جمله فعالیت‌های سیاسی حضرت آیت الله صافی گلپایگانی بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر